Dit is het nieuwsbulletin van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ. Hiermee houden we je op de hoogte van onze activiteiten en de ontwikkelingen rondom het Keurmerk Basis GGZ. Je kan ons ook volgen via Twitter of LinkedIn.

Webinar Zelfevaluatie 2020

Op donderdag 16 januari om 16:00 uur is er een webinar over de zelfevaluatie voor het Keurmerk Basis GGZ 2020. Er is op dat moment een live chat beschikbaar voor vragen. Je kan de webinar ook op elk gewenst moment zelf bekijken. Lees meer »

Basis GGZ café: online therapie, de beste verbinding? (14 januari 2020)

Heb jij ervaring met online behandelen in de generalistische ggz? Of overweeg je online behandelen? Kom in gesprek of zoek de samenwerking tijdens het Basis GGZ Café op dinsdag 14 januari in Amersfoort (vanaf 16:30 uur). Lees meer »

Uitgelicht: Zit jij nog in een behandelkamer?

Het aanbod online behandelingen groeit, ook in de ggz. Online behandelen biedt cliënt en therapeut voordelen en verbetert de toegankelijkheid van de ggz. Drie pioniers vertellen over hun ervaringen. Lees meer »

Ga in dialoog tijdens de werkconferentie Keurmerk 2021

Hoe kan het Keurmerk jou beter ondersteunen bij het leren en verbeteren binnen de GBGGZ? We nodigen je uit voor de dialoog met andere Keurmerkdragers, cliënten en zorgverzekeraars. Ga samen praktisch aan de slag met het thema 'anders verantwoorden' op vrijdag 24 januari tijdens de werkconferentie. Lees meer »

Vacature: projectleider inspireren

Ben jij een ambitieuze verbindende projectleider? Heb je affiniteit met innovaties en kennisdeling in de zorg, en heb je het lef om te pionieren? Dan ben jij misschien wel de nieuwe projectleider die wij zoeken! Lees meer »

Bekijk de webversie als deze e-mail niet goed wordt getoond.

Als je liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik dan hier