Dit is het nieuwsbulletin van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ. Hiermee houden we je op de hoogte van onze activiteiten en de ontwikkelingen rondom het Keurmerk Basis GGZ. Je kan ons ook volgen via Twitter of LinkedIn.

Start Kwalificatie Keurmerk Basis GGZ 2020

Op donderdag 12 december start de kwalificatie voor het Keurmerk Basis GGZ 2020. Keurmerkdragers ontvangen dan per mail instructies en inloggegevens voor de zelfevaluatie. De zelfevaluatie is een digitaal formulier waarin je toelicht dat en hoe je invulling geeft aan de normen van het Keurmerk. Lees meer »

Basis GGZ café: online therapie, de beste verbinding? (14 januari 2020)

Heb jij ervaring met online behandelen in de generalistische ggz? Of overweeg je online behandelen? Kom naar het Basis GGZ-café op dinsdag 14 januari in Amersfoort. Een informele bijeenkomst over het thema online therapie. Je hoort van collega’s in de generalistische ggz waarom zij wel, of juist nog niet, online behandelen. Lees meer »

Ga in dialoog tijdens de werkconferentie Keurmerk 2021

Hoe kan het Keurmerk van meer toegevoegde waarde voor jou zijn? Hoe kan het Keurmerk jou beter ondersteunen bij het leren en verbeteren binnen de GBGGZ? Op vrijdag 24 januari gaan we tijdens de werkconferentie Keurmerk Basis GGZ 2021 praktisch aan de slag met het thema ‘anders verantwoorden'. We nodigen je uit voor de dialoog met andere Keurmerkdragers, cliënten en zorgverzekeraars. Lees meer »

Uitgelicht: Samen wachten, samen herstellen

Een cliënt koppelen aan een ervaringsdeskundige werkt preventief en draagt bij aan duurzaam herstel. En het mes snijdt aan twee kanten: cliënt én ervaringsdeskundige ervaren toegevoegde waarde van het contact. Lees meer »

Bekijk de webversie als deze e-mail niet goed wordt getoond.

Als je liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik dan hier