Dit is het nieuwsbulletin van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ. Hiermee houden we je op de hoogte van onze activiteiten en de ontwikkelingen rondom het Keurmerk Basis GGZ. Je kan ons ook volgen via Twitter of LinkedIn.

Zelfevaluatie 2020: bereid je voor met de Keurmerkwijzer

Gaat jouw praktijk of instelling (weer) voor het Keurmerk in 2020? We helpen je graag je activiteiten en processen alvast te spiegelen aan de normen en criteria van 2020. In de Keurmerkwijzer 2020 vind je per norm de vragen die in de zelfevaluatie worden gesteld, een gesproken uitleg en aanvullende informatie. Lees meer »

Basis GGZ café: online therapie, de beste verbinding? (14 januari 2020)

Heb jij ervaring met online behandelen in de generalistische ggz? Of overweeg je online behandelen? Kom naar het Basis GGZ-café op dinsdag 14 januari in Amersfoort. Een informele bijeenkomst over het thema online therapie. Je hoort van collega’s in de generalistische ggz waarom zij wel, of juist nog niet, online behandelen. Lees meer »

Congres Basis GGZ 2019: inspirerend en verbindend

Het tweede Congres Basis GGZ op 31 oktober jl. in Studio’s Aalsmeer was een succes! Ruim 250 bezoekers lieten zich inspireren door experts en door elkaar: 'een dag met veel nieuwe ideeën en een kijk op de toekomst voor de GGZ'. Bekijk de sfeerimpressie »

Save the date: 24 januari 2020 - Werkconferentie Keurmerk 2021

Op vrijdag 24 januari zetten we de volgende stap in de ontwikkeling van het Keurmerk Basis GGZ 2021: de werkconferentie. We bespreken de opbrengst van de rondetafelbijeenkomsten en denken door. Hoe maken we de 'blijk van vertrouwen' concreet in het Keurmerk en het proces daaromheen? Lees meer »

Uitgelicht: Samenwerken in de Basis GGZ

Meer tijd besteden aan je cliënt? Werk samen. Hoge administratieve lasten? Werk samen. Innoveren? Werk samen. Met samenwerken bereik je meer. De sleutel naar succesvol samenwerken? Start vanuit een gemeenschappelijk doel. Lees meer »

Bekijk de webversie als deze e-mail niet goed wordt getoond.

Als je liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik dan hier