Dit is het nieuwsbulletin van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ. Hiermee houden we je op de hoogte van onze activiteiten en de ontwikkelingen rondom het Keurmerk Basis GGZ. Je kan ons ook volgen via Twitter of LinkedIn.

De gezamenlijke missie van de Basis GGZ

Kortdurend generalistisch behandelen heeft een potentie voor het individu en de hele GGZ sector. Hoe zorgen we ervoor dat we deze potentie waar gaan maken? Tijdens het Congres Basis GGZ presenteert een groep Generalistische Basis GGZ aanbieders een gezamenlijke missie. Wat is die missie? En doe jij mee? Lees meer »

Informatiebijeenkomsten Keurmerk Basis GGZ 2020

Gaat jouw praktijk of instelling (weer) voor het Keurmerk in 2020? We helpen je graag je activiteiten en processen alvast te spiegelen aan de normen en criteria van 2020. Eind dit jaar organiseren we vier informatiebijeenkomsten verspreid over het land om de normen en criteria te doorlopen, de zelfevaluatie toe te lichten en al jouw vragen te bespreken. Lees meer »


Meer info & aanmelden: www.congresbasisggz.nl »

Praat mee over het Keurmerk Basis GGZ 2021

Hoe kunnen we het Keurmerk doorontwikkelen tot een 'blijk van vertrouwen'? Hoe kunnen we invulling geven aan een vorm van verantwoorden die aanbieders helpt bij continu verbeteren? Denk mee tijdens één van de ronde tafel bijeenkomsten. Lees meer »

Inspirerende eerste editie Basis GGZ café

Op woensdag 4 september 2019 organiseerde Stichting KiBG het eerste Basis GGZ café. Het thema: groepsbehandelingen. Na een introductie volgde een open gesprek. Mensen stelden vragen, deelden kennis en ervaringen en inspireerden elkaar. Een sfeerverslag. Lees meer »

Uitgelicht: Yoga en de Basis GGZ

Yoga is een verzamelnaam voor ademhalings- en lichaamsoefeningen voor bewustzijn, ontspanning en gezondheid. Een goede match met de Basis GGZ? De ontspanning en rust zijn positief, maar het is geen vervanging voor behandeling. Drie mensen vertellen over hun ervaring met yoga en de GGZ. Lees meer »

Bekijk de webversie als deze e-mail niet goed wordt getoond.

Als je liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik dan hier