Dit is het nieuwsbulletin van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ. Hiermee houden we je op de hoogte van onze activiteiten en de ontwikkelingen rondom het Keurmerk Basis GGZ. Je kan ons ook volgen via Twitter of LinkedIn.

Congres Basis GGZ 2019 - meld je nu aan

Op 31 oktober 2019 gaan we in Studio's Aalsmeer terug naar de kern. Terug naar de zorg die er het meeste toe doet voor een cliënt. Terug naar de hulpvraag. We gaan ons richten op waar de Basis GGZ voor is bedoeld. En waarom jij in de Basis GGZ werkt. Ga je mee? Lees meer »

Vacature projectleider Stichting KiBG

Ben jij een ambitieuze verbindende projectleider, heb je affiniteit met data en heb je het lef om te pionieren? Ben jij toe aan een stap naar een inspirerende omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid? Wij zoeken een projectleider die een bijdrage levert aan de projecten van Stichting KiBG.  Lees meer »

De gouden randjes zijn bekend

Heb jij het afgelopen jaar veel energie gestopt in het verzamelen van cliëntwaarderingen? Hou je mail en telefoon goed in de gaten. Wellicht is jouw praktijk of instelling een van de gelukkige ontvangers van het Gouden randje. De bekendmaking vindt binnenkort plaats. Lees meer »

De potentie van de Basis GGZ - kerngroep 2024

Een gemeenschappelijk doel voor de Basis GGZ, daar streeft kerngroep 2024 naar. De groep van vrijgevestigde psychologen en instellingen is met energie aan de slag gegaan om een doel af te spreken voor de Basis GGZ. In 2024 behaalt de gehele Basis GGZ dit doel. Lees meer »

Bekijk de webversie als deze e-mail niet goed wordt getoond.

Als je liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik dan hier