Dit is het nieuwsbulletin van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ. Hiermee houden we u op de hoogte van onze activiteiten en de ontwikkelingen rondom het Keurmerk Basis GGZ. U kunt ons ook volgen via Twitter of LinkedIn.

Handboek en toetsingskader 2020

Het Handboek Keurmerk Basis GGZ 2020 is beschikbaar, inclusief het toetsingskader. In het handboek staat alle relevante informatie over het proces en de inhoud van het Keurmerk Basis GGZ 2020, waaronder de normen en criteria.  Lees meer »

Landelijk netwerk verder op roltrap naar de maan

'Roltrap naar de maan' was de titel van de workshop waarin GBGGZ-aanbieders een jaar geleden met elkaar beelden deelden over de toekomst van de GBGGZ. Op maandag 3 juni 2019 komt dit Landelijk netwerk Basis GGZ weer bijeen om te praten over de ontwikkelingen in het afgelopen jaar. Lees meer »

Vacature projectleider Stichting KiBG

Ben jij een ambitieuze verbindende projectleider, heb je affiniteit met data en heb je het lef om te pionieren? Ben jij toe aan een stap naar een inspirerende omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid? Wij zoeken een projectleider die een bijdrage levert aan de projecten van Stichting KiBG.  Lees meer »

Aanvraag Keurmerk Basis GGZ 2020 open op 1 juni

Vanaf 1 juni 2019 kunnen aanbieders van Generalistische Basis GGZ aan volwassenen het Keurmerk Basis GGZ 2020 aanvragen. Aanbieders die het Keurmerk in 2019 al dragen hebben per mail informatie ontvangen over het voortzetten van het Keurmerk in 2020. Wel Keurmerkdrager 2019 maar geen mail ontvangen? Mail of bel: keurmerk.basisggz@kibg.nl, 085 - 4885 462.

Bekijk de webversie als deze e-mail niet goed wordt getoond.

Als u liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik dan hier