Dit is het nieuwsbulletin van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ. Hiermee houden we u op de hoogte van onze activiteiten en de ontwikkelingen rondom het Keurmerk Basis GGZ. U kunt ons ook volgen via Twitter of LinkedIn.

Concept normen 2020 – wat vindt u ervan?

De concept normen van het Keurmerk Basis GGZ 2020 zijn beschikbaar. In 2020 zetten we de stap naar een meer cliëntgericht Keurmerk. Alle partijen die zich betrokken voelen bij de GBGGZ worden van harte uitgenodigd om de concept normen en criteria te becommentariëren.  Lees meer »

Gezamenlijk doel Basis GGZ 2024 - “Alleen ga je snel, samen kom je verder”

Aanbieders van GBGGZ laten met het Keurmerk Basis GGZ zien dat zij voorloper zijn in hun sector. Om de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg te verbeteren slaan ze vanaf 2019 de handen ineen door als voorlopers een gezamenlijk doel voor de Basis GGZ af te spreken. Denkt u mee?  Lees meer »

Het Keurmerk gespiegeld – Werkconferentie 2020

Op donderdag 24 januari 2019 kwamen belanghebbenden in en om de GBGGZ bij elkaar om te praten over de doorontwikkeling van het Keurmerk Basis GGZ. De opdracht: het spiegelen van de normen en criteria naar cliëntbeloften. Wat mag een cliënt van een GBGGZ-aanbieder verwachten wanneer deze voldoet aan het Keurmerk?  Lees meer »

Eerste periode Zelfevaluatie 2019 afgesloten

De eerste periode van de zelfevaluatie voor het Keurmerk Basis GGZ 2019 is afgesloten. Uiterlijk 31 januari moesten Keurmerkdragers een eerste zelfevaluatie indienen - deze deadline werd door bijna iedereen gehaald. Op 14 februari ontvangt iedereen de uitslag van de beoordeling van de zelfevaluatie.

Bekijk de webversie als deze e-mail niet goed wordt getoond.

Als u liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik dan hier