Dit is het nieuwsbulletin van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ. Hiermee houden we u op de hoogte van onze activiteiten en de ontwikkelingen rondom het Keurmerk Basis GGZ. U kunt ons ook volgen via Twitter of LinkedIn.

Werkconferentie: hou het Keurmerk een spiegel voor

Op 24 januari 2019 is de jaarlijkse Werkconferentie. We kijken vooruit naar het Keurmerkjaar 2020. We nodigen u uit om een spiegeling te maken van de normen naar een cliëntbelofte: wat kan een cliënt verwachten van u als Keurmerkdrager op het gebied van cliëntgericht handelen, transparantie en continu verbeteren?  Meer informatie en aanmelden »

Videoweergave presentatie Informatiebijeenkomsten Keurmerk 2019

Begin december waren er verschillende informatiebijeenkomsten over het Keurmerk Basis GGZ 2019 waar het kwalificatieproces en de normen en criteria van het Keurmerk Basis GGZ 2019 werden toegelicht. U kunt nu een videoweergave van de presentatie (met gesproken tekst) bekijken en beluisteren.  Lees meer »

Kwalificatie Keurmerk Basis GGZ 2019 van start

De kwalificatie voor het nieuwe Keurmerkjaar is weer van start gegaan. Alle praktijken en instellingen die in 2019 het Keurmerk dragen, moeten uiterlijk 31 januari 2019 een zelfevaluatie indienen om aannemelijk te maken dat zij werken volgens de Keurmerknormen.  Lees meer »

Nagenieten van het Congres Basis GGZ - sfeerimpressie, foto's en presentaties online

Het eerste Congres Basis GGZ op 29 november jl. was een succes. Ruim 350 deelnemers lieten zich inspireren door een grote diversiteit aan sprekers en gingen verzadigd weer naar huis. Geen plek kunnen bemachtigen of niet alles kunnen zien wat je wilde? Een sfeerimpressie, foto's, de presentaties én video-opnamen van (bijna) alle sprekers zijn nu beschikbaar.  Ga naar www.congresbasisggz.nl »

Bekijk de webversie als deze e-mail niet goed wordt getoond.

Als u liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik dan hier