Dit is het nieuwsbulletin van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ. Hiermee houden we u op de hoogte van onze activiteiten en de ontwikkelingen rondom het Keurmerk Basis GGZ. U kunt ons ook volgen via Twitter of LinkedIn.

Platform Goede voorbeelden live!

Er gebeuren mooie dingen binnen de Basis GGZ - gedreven professionals zoeken, vinden en ontwikkelen doorlopend nieuwe mogelijkheden om nog beter te kunnen helpen. Er is een schatkist aan goede voorbeelden. Voorbeelden die concreet, toepasbaar, positief en inspirerend zijn verdienen het om gedeeld te worden. Dat doen we vanaf nu op het platform Goede voorbeelden op deze website.  Lees meer »

Congres Basis GGZ geaccrediteerd
(NIP Eerstelijnspsychologie, VS Register en FGzPt)

Congres Basis GGZ  |  29 november, 10:00 - 18:00 uur, Utrecht

Het Congres Basis GGZ is geaccrediteerd door NIP Eerstelijnspsychologie (Eerstelijnspsycholoog Herregistratie - 7 punten), door het Verpleegkundig Specialisten Register (diverse beroepsgroepen - 7 punten) en door de FGzPt (4 punten). Daarmee kan deelname je dus een leerzame, inspirerende dag én accreditatiepunten opleveren.  Lees meer »

‘Bij de cliënt aan tafel’ – intiem, open en inspirerend

Op dinsdag 28 augustus schoven ervaringsdeskundigen aan bij tafeldame Grietsje Visser. Er volgde een inspirerend, open en intiem gesprek tussen de tafelgasten en met het publiek. Hoe organiseren we de zorg dichterbij de cliënt? En wat is de rol van de GBGGZ daarin? Over eigen regie, naasten, lotgenotencontact, wachttijden, positieve gezondheid en meer.  Lees meer »

Gouden Randjes 2018 / 2019 uitgereikt

Keurmerkdragers die zich extra inspannen om cliëntervaringen te verzamelen en benutten, en bovendien bovengemiddeld positief worden beoordeeld door cliënten, maken kans op een extra erkenning. Deze zomer ontvingen 29 Keurmerkdragers het 'Gouden Randje'. Een extra aanmoediging - dat het loont om structureel aandacht te hebben voor cliëntervaringen wisten zij immers al.  Lees meer »

Bekijk de webversie als deze e-mail niet goed wordt getoond.

Als u liever geen e-mail meer wilt ontvangen, klik dan hier