Dit is het nieuwsbulletin van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ. Hiermee houden we u op de hoogte van onze activiteiten en de ontwikkelingen rondom het Keurmerk Basis GGZ. U kunt ons ook volgen via Twitter of LinkedIn.

Save the date: 18 januari 2018 – Werkconferentie Keurmerk 2019

Als 2018 net begonnen is, wordt het Keurmerk Basis GGZ 2019 alweer gevormd. Welke normen en criteria passen bij de koers van de GBGGZ? Dat bespreken we graag met u tijdens de Werkconferentie; reserveer donderdag 18 januari 2018 dus alvast in uw agenda! Lees meer »

Gouden randjes voor 'meest gewaardeerde' Keurmerkdragers

De eerste Gouden Randjes zijn uitgereikt aan de 'meest gewaardeerde' Keurmerkdragers. Deze praktijken en instellingen spannen zich bovengemiddeld in om cliëntervaringen te verzamelen en te benutten ter verbetering van het zorgproces. Bovendien worden deze Keurmerkdragers door cliënten bovengemiddeld positief beoordeeld. Lees meer »

Keurmerkdragers 2018 ontvangen startpakket

Alle GBGGZ-aanbieders met een overeenkomst voor het Keurmerk Basis GGZ 2018 ontvangen een dezer dagen per post een startpakket. Het startpakket bevat informatie over het Keurmerk en over de stappen die gezet moeten worden om het Keurmerk gedurende heel 2018 te behouden. Lees meer »

Vrijstellingen Kwalificatieproces 2018

In het Keurmerk Basis GGZ erkennen we waar mogelijk de inspanningen die aanbieders reeds geleverd hebben voor andere kwaliteitsinitiatieven. In het Kwalificatieproces 2018 zijn op dit moment vrijstellingen vastgesteld voor aanbieders met een NIP-visitatie certificaat, een HKZ-certificaat en/of het Keurmerk Basis GGZ 2017. Lees meer »

Bekijk de webversie als deze e-mail niet goed wordt getoond.

Wilt u dit bulletin niet meer ontvangen? Klik hier.