Dit is het nieuwsbulletin van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ. Hiermee houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het Keurmerk Basis GGZ en andere activiteiten. U kunt ons ook volgen via Twitter of LinkedIn.

Dichterbij de huisartsenzorg - praat online mee!

Praat nu online mee over de samenwerking tussen de GBGGZ en de huisartsenzorg. Hoe kunnen we deze verbeteren? Bekijk de onderwerpen die zijn opgegooid tijdens de Open Spacebijeenkomst op 31 augustus en deel uw voorbeelden, gedachten, vragen en/of ervaringen. Zo worden we samen beter. Lees meer »

Gouden randjes - uitreiking in november

Stichting KiBG wil koplopers binnen het Keurmerk Basis GGZ belonen. Zo zijn er Keurmerkdragers aan te wijzen die veel energie steken in het meten van cliëntervaringen. De 'meest gewaardeerde' Keurmerkdragers krijgen binnenkort bij hun keurmerk het Gouden Randje. Lees meer »

Energieke bijeenkomst Bee Inspired

Hoe kunnen we de samenwerking tussen de GBGGZ en de huisartsenzorg verbeteren? Dat was de vraag die we donderdag 31 augustus met elkaar bespraken tijdens een open space bijeenkomst. De werkvorm, waarbij de aanwezigen met elkaar de agenda bepalen, leidde inderdaad tot een energieke dynamiek vol inspiratie en kruisbestuiving. Lees meer »

Aanvraag Keurmerk Basis GGZ 2018 sluit per 1 november

De aanvraagperiode voor het Keurmerk Basis GGZ 2018 sluit per 1 november. Bent u nu al keurmerkdrager? U heeft in mei van dit jaar instructies ontvangen om het keurmerk in 2018 te continueren. Lees meer »

Bekijk de webversie als deze e-mail niet goed wordt getoond.

Wilt u dit bulletin niet meer ontvangen? Klik hier.