Dit is het nieuwsbulletin van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ. Hiermee houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het Keurmerk Basis GGZ en andere activiteiten. U kunt ons ook volgen via Twitter of LinkedIn.

Save the date: 31/8 – Dichterbij de Huisartsenzorg

Hoe kunnen we de samenwerking tussen de GBGGZ en de huisartsenzorg verbeteren? Op donderdag 31 augustus is er de gelegenheid om het daar met andere zorgaanbieders over te hebben. Geen symposium, lezing of congres, maar een 'gestructureerde koffiepauze'.  Lees meer »

Normen en criteria Keurmerk Basis GGZ 2018 online beschikbaar

De vastgestelde normen en kwalificatiecriteria voor het Keurmerk Basis GGZ 2018 zijn online te vinden. Het keurmerk kent ook in 2018 drie thema’s: Cliëntgericht handelen, Samenwerken en Innoveren en continu verbeteren.  Lees meer »

Aanvraag Keurmerk Basis GGZ 2018 geopend

GBGGZ-aanbieders kunnen vanaf 1 juni het Keurmerk Basis GGZ 2018 aanvragen. De aanvraagperiode sluit per 1 november. Bent u al keurmerkdrager? U hoeft geen aanvraag in te dienen - u heeft instructies ontvangen om het keurmerk in 2018 te continueren.  Lees meer »

321 GBGGZ-aanbieders gekwalificeerd voor het Keurmerk Basis GGZ 2017

Maar liefst 321 GBGGZ-aanbieders hebben laten zien invulling te geven aan de normen en criteria van het Keurmerk Basis GGZ 2017. Dat deden zij met een zelfevaluatie. Keurmerkdragers moesten zich vóór 1 april 2017 kwalificeren om het keurmerk te behouden.  Lees meer »

Bekijk de webversie als deze e-mail niet goed wordt getoond.

Wilt u dit bulletin niet meer ontvangen? Klik hier.