Dit is het nieuwsbulletin van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ. Hiermee houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het Keurmerk Basis GGZ en andere activiteiten. U kunt ons ook volgen via Twitter of LinkedIn.

Geslaagde Werkconferentie Keurmerk Basis GGZ 2018

Verrassend, verfrissend, open en inspirerend. We kijken terug op een geslaagde Werkconferentie over het Keurmerk Basis GGZ 2018. In dialoog over normen en criteria leverden de aanwezigen een inhoudelijke inspanning, maar er was ook ruimte voor inspiratie en ontspanning. Bekijk nu de video-impressie »

Let op: Zelfevaluatie 2017 sluit per 1 april!

Op 1 april sluit de Zelfevaluatie Keurmerk Basis GGZ 2017. Draagt uw praktijk/instelling het Keurmerk 2017 en heeft u zich nog niet gekwalificeerd? Dit moet vóór 1 april gebeuren. Bij keurmerkdragers die niet uiterlijk 31 maart hebben aangetoond aan alle normen invulling te geven, wordt het keurmerk ingetrokken.Lees meer »

Cliëntenspiegel – eerste stappen gezet

Eerder dit jaar riepen we mensen die als cliënt ervaring hebben binnen de GBGGZ op om met ons mee te denken. Wat bepaalt voor cliënten de kwaliteit van zorg? Een aantal mensen heeft inmiddels op de oproep gereageerd – begin april is de eerste bijeenkomst. Er is ruimte voor meer meedenkers. Lees meer »

Bekijk de webversie als deze e-mail niet goed wordt getoond.

Wilt u dit bulletin niet meer ontvangen? Klik hier.