Dit is het nieuwsbulletin van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ, nr. 5-2016. Hiermee houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het Keurmerk Basis GGZ en andere activiteiten. U kunt ons ook volgen via Twitter of LinkedIn.

Openbare consultatie Keurmerk Basis GGZ 2018

Het Keurmerk Basis GGZ 2018 - we zijn er nu al mee bezig. En u kunt hier u mede richting aan geven. Feedback uit de ronde tafel bijeenkomsten en bilaterale gesprekken hebben we zo goed mogelijk een plek gegeven in een consultatiedocument. We nodigen u van harte uit om dit ‘tussenresultaat’ te beoordelen. Lees meer »

Werkconferentie 2018 - meld u nu aan!

Praat mee over het Keurmerk Basis GGZ 2018! Op 26 januari leggen we graag de uitkomst van de openbare consultatie aan u voor. Een laatste toets, waarbij we met uw expertise de puntjes op de i zetten. Meld u nu aan! Lees meer »

Zelfevaluatie 2017 geopend

Draagt uw organisatie (ook) in 2017 het Keurmerk Basis GGZ? Dan moet vóór 1 april 2017 aannemelijk worden gemaakt dat u invulling geeft aan de keurmerknormen van 2017: de kwalificatie. Dit doet u met een digitale zelfevaluatie - deze is vanaf maandag 19 december geopend. Lees meer »

LinkedIn-groep Keurmerk Basis GGZ

aandeslinger

Kennis en ervaringen uitwisselen over zorgverlening binnen de Basis GGZ? Met andere Keurmerkdragers sparren over de normen? Neem een kijkje en word lid in onze besloten LinkedIn groep. Zorgaanbieders kunnen elkaar hier vragen stellen, helpen en inspireren. Stichting KiBG is beheerder van de groep en reageert zelf ook actief waar dat relevant is. Lees meer »

Cliënten gezocht!

Stichting KiBG zoekt ervaringsdeskundigen die bereid zijn hun ervaring te mengen met de kennis van zorgprofessionals en andere experts. We nodigen mensen die cliënt zijn (of recentelijk zijn geweest) in de GBGGZ van harte uit om met ons mee te denken: onze spiegel te vormen. Helpt u mee door onze oproep te delen? Bekijk de oproep »

Bekijk de webversie als deze e-mail niet goed wordt getoond.

Wilt u dit bulletin niet meer ontvangen? Klik hier.