Dit is het nieuwsbulletin van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ, nr. 4-2016. Hiermee houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het Keurmerk Basis GGZ en andere activiteiten. U kunt ons ook volgen via Twitter of LinkedIn.

NIP-visitatie en het Keurmerk Basis GGZ

De kwalificatie voor het Keurmerk Basis GGZ 2017 wordt vereenvoudigd voor GBGGZ-aanbieders die de (vernieuwde) NIP-visitatie met certificaat hebben afgerond. Dat is de uitkomst van overleg tussen het NIP en Stichting KiBG, gericht op synergie en het verminderen van administratieve lasten. Lees meer »

Afspraken met coöperaties: Psyzorg Hoflanden

Stichting KiBG heeft met Psyzorg Hoflanden afspraken gemaakt over een vereenvoudigd kwalificatieproces in 2017 voor leden van de coöperatie. Daarnaast zijn er mogelijkheden om de coöperatie te ondersteunen met spiegelinformatie. Lees meer »

aandeslinger

Inspirerende eerste podiumbijeenkomst

Verbinding maakt krachtig. Kom uit je comfortzone en neem de stap om, soms letterlijk, naar anderen te bewegen. Dat levert veel op: samen kom je verder. Met dat inzicht en veel nieuwe connecties gingen deelnemers aan de podiumbijeenkomst ‘Aan de slinger’ op donderdag 25 augustus weer naar huis. Lees meer »

Nieuwe teamleden Stichting KiBG

Het team van Stichting KiBG is versterkt. Met Dax Steins als data-analist kunnen we onze spiegelinformatie nu efficiënter en nog beter (door)ontwikkelen. Marieclaire Spape behandelt vanaf nu alle vragen die per mail en telefoon binnenkomen en ondersteunt daarnaast als programmamedewerker bij veel andere activiteiten. Lees meer »

Bekijk de webversie als deze e-mail niet goed wordt getoond.

Wilt u dit bulletin niet meer ontvangen? Klik hier.