Dit het nieuwsbulletin van Stichting Kwaliteit in Basis GGZ, nr. 1-2016. Hiermee houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het Keurmerk Basis GGZ en andere activiteiten. U kunt ons ook volgen via Twitter of LinkedIn.

Openbare consultatie Keurmerk Basis GGZ 2017 geopend

De concept normen en kwalificatiecriteria voor het Keurmerk Basis GGZ 2017 zijn beschikbaar. Deze staan in het openbare consultatiedocument. Iedereen met een (constructieve) mening is van harte uitgenodigd op dit document te reageren. Wij ontvangen uw reactie graag uiterlijk 4 maart 2016. Lees meer »

Denkt u aan de Zelfevaluatie Keurmerk Basis GGZ 2016?

Draagt uw organisatie het Keurmerk Basis GGZ 2016? Dan moet uiterlijk 1 juli aannemelijk zijn gemaakt dat de organisatie invulling geeft aan de keurmerknormen: de kwalificatie. Dat kan met de Zelfevaluatie Keurmerk Basis GGZ 2016. Voldoet de organisatie aan alle normen, dan kwalificeert deze zich en ontvangt onder meer het keurmerkcertificaat. Lees meer »

Inspirerende Werkconferentie Keurmerk Basis GGZ 2017

Open, dynamisch en leerzaam; zo typeerden de bijna 100 deelnemers de Werkconferentie Keurmerk Basis GGZ 2017. In debatten en brainstormsessies was volop de gelegenheid tot dialoog over kwaliteit van zorg in de GBGGZ en de keurmerknormen 2017. Er werd ook volop geluisterd – Stichting KiBG gaat aan de slag met tafellakens vol inspiratie, verdieping en feedback. Lees meer »

Veelgestelde vragen facturatie

Als keurmerkdrager betaalt u / uw organisatie voor het keurmerk een afdracht op basis van de gerealiseerde omzet GBGGZ in 2016 bij de relevante zorgverzekeraar(s). Er wordt gedurende het jaar een voorschot gefactureerd. Na afloop van 2016 vindt een finale verrekening plaats. De eerste facturen zijn inmiddels verstuurd. In dit bericht leest u een aantal veelgestelde vragen. Lees meer »

Bekijk de webversie als deze e-mail niet goed wordt getoond.

Wilt u dit bulletin niet meer ontvangen? Klik hier.