Reminder: aanmelden én voortzetten Keurmerk 2022

22-10-2021

Zorgaanbieders die het Keurmerk Basis GGZ 2021 dragen kunnen aangeven of zij het Keurmerk willen voortzetten in 2022. Ook zorgaanbieders die het Keurmerk nog níet dragen, kunnen het Keurmerk 2022 aanvragen. Dit is mogelijk tot 31 oktober 2021.

Zorgaanbieders die op dit moment het Keurmerk 2021 dragen hebben op 2 september een mail ontvangen over het voortzetten. Zorgaanbieders die nog geen Keurmerk hebben en dit wel willen aanvragen, kunnen dat doen via onderstaand aanvraagformulier.

Aanmeldformulier Keurmerk Basis GGZ 2022>

 

Voorbereiden op de zelfevaluatie

Het is van belang om op tijd aan de slag te gaan met de normen en criteria. De zelfevaluatie gaat begin november van start. Sinds oktober informeren wij keurmerkdragers over de verschillende normen en criteria en hoe je hier invulling aan geeft. We bieden in een reeks nieuwsbrieven informatie en inspiratie.

Webinar zelfevaluatie 2022

Voor nieuwe zorgaanbieders of keurmerkdragers die voor het eerst aan de slag gaan met de zelfevaluatie is op 9 november een webinar. Tijdens het webinar bespreken we hoe de zelfevaluatie en het kwalificatieproces eruit zien.

Aanmelden webinar 9 november

Wil jij goed voorbereid aan de slag met de zelfevaluatie? Meld je nu aan!

Bereid je voor met de Keurmerkwijzer!

Alle informatie die nodig is om aan de normen van het Keurmerk Basis GGZ 2022 te voldoen is gebundeld in de Keurmerkwijzer. Hier vind je alle kwaliteitscriteria en de bijbehorende vragen die hierover in de zelfevaluatie worden gesteld. Daarnaast vind je per norm aanvullende informatie in de vorm van een handvatdocument, een voorbeeldwebsite, veel gestelde vragen en praktijkvoorbeelden ter inspiratie.