Op het congres: blended behandelen, de Yucelmethode en meer

22-10-2021

Het programma van het Congres Basis GGZ op 25 november is rond. In verschillende sessies gaan we het hebben over blended behandelen, de Yucelmethode, mensgericht behandelen, bevlogenheid, traumasensitief werken, klimaatangst en meer. Online en op locatie Burgers’ Zoo – ben jij erbij?

Tijdens het congres belichten we onderwerpen waar jij als psycholoog direct mee aan de slag kan. Ga in masterclasses aan de slag met de Yucelmethode en ervaar Virtual Reality. Laat je bijpraten over de meest recente wetenschappelijke inzichten over leefstijl. Of leer hoe je met blended werken, oplossingsgerichte interventies en externaliserend taalgebruik de behandelsessies effectiever maakt. In verschillende sessies laat je je bijpraten en inspireren over thema's als de mens achter de diagnose en traumasensitief werken.

Bekijk het hele programma hier>
 

Congres Basis GGZ 2021 – online én op locatie

Ben jij werkzaam in of betrokken bij de Basis GGZ? Kom dan op 25 november 2021 luisteren, meepraten of meedoen. Wil jij anderen op locatie ontmoeten en samen het programma volgen? Volg het hele programma op locatie Burgers’ Zoo. Liever het (middag) programma online volgen? Ook dat is mogelijk via ons digitaal platform.

Bij diverse verenigingen is accreditatie aangevraagd.

Aanmelden

Ontmoet anderen en geniet van inspirerende lezingen, werksessies en masterclasses op donderdag 25 november!