Actueel

31
okt

2e Congres Basis GGZ

Lees meer

04
sep

Basis GGZ-café: Gooi het in de groep

Lees meer

31 juli 2019

Vacature projectleider

Ben jij een ambitieuze verbindende projectleider, heb je affiniteit met data en heb je het lef om te pionieren? Ben jij toe aan een stap naar een inspirerende omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid? Wij zoeken een projectleider die een bijdrage levert aan de projecten van Stichting KiBG.

Lees meer

23 juli 2019

Basis GGZ-café: Gooi het in de groep (4 september 2019)

Meer mensen behandelen in de Basis GGZ? Wel eens aan groepen gedacht? In een sector die zoekt naar efficiëntie, zijn groepen een uitkomst. Maar hoe doe je dat? En welke groepsbehandelingen passen goed in de Basis GGZ? Op woensdag 4 september is het eerste Basis GGZ-café - thema: groepsbehandelingen

Lees meer

18 juli 2019

ADF stichting sluit aan bij Stichting KiBG

De cliënt is vanaf deze zomer ook bestuurlijk vertegenwoordigd in Stichting Kwaliteit in Basis GGZ (KiBG). Sander Pronk neemt namens de Angst, Dwang en Fobie stichting (ADF stichting) zitting in het bestuur. Een belangrijke stap om te zorgen dat de stem van cliënten meer betrokken wordt in de dialoog over kwaliteit van mentale zorg.

Lees meer

2 juli 2019

De gouden randjes zijn bekend!

Heb jij het afgelopen jaar veel energie gestopt in het verzamelen van cliëntwaarderingen? Hou je mail en telefoon goed in de gaten. Wellicht ben je een van de gelukkige ontvangers van het Gouden randje. De bekendmaking vindt binnenkort plaats.

Lees meer

24 juni 2019

Congres Basis GGZ 2019 – meld je nu aan

Op 31 oktober 2019 gaan we in Studio's Aalsmeer terug naar de kern. Terug naar de zorg die er het meeste toe doet voor een cliënt. Terug naar de hulpvraag. We gaan ons richten op waar de Basis GGZ voor is bedoeld. En waarom jij in de Basis GGZ werkt. Ga je mee?

Lees meer

4 juni 2019

De potentie van de Basis GGZ

Een gemeenschappelijk doel voor de Basis GGZ, daar streeft kerngroep 2024 naar. De groep van vrijgevestigde psychologen en instellingen is met energie aan de slag gegaan om een doel af te spreken voor de Basis GGZ. In 2024 behaalt de gehele Basis GGZ dit doel.

Lees meer

03
jun

Landelijk netwerk Basis GGZ

Lees meer

01
jun

Opening aanvraag Keurmerk Basis GGZ 2020

Lees meer