Actueel

15
mei

Basis GGZ-café

Lees meer

16
mrt

Basis GGZ-café

Lees meer

17 februari 2020

Eerste kwalificatieronde: 100 gekwalificeerden

Van de 358 keurmerkdragers hebben 100 GBGGZ-aanbieders zich in de eerste ronde van de zelfevaluatie gekwalificeerd voor het Keurmerk 2020. Zij konden overtuigend toelichten dat en hoe zij invulling geven aan normen op het gebied van cliëntgericht handelen, transparantie, continu verbeteren en kennis delen.

Lees meer

17 februari 2020

Schriftelijke consultatie Keurmerk 2021

Het concept Keurmerk Basis GGZ 2021 is beschikbaar. De schriftelijke consultatie is daarmee geopend. De aanpassingen in het Keurmerk zijn er vooral op gericht om de dialoog, en daarmee leren en verbeteren, meer mogelijk te maken. Alle partijen die zich betrokken voelen bij de GBGGZ worden van harte uitgenodigd om hun reactie te geven op dit concept.

Lees meer

17 februari 2020

Volop dialoog tijdens de Werkconferentie Keurmerk 2021

Hoe kan het Keurmerk Basis GGZ bijdragen aan verantwoording van professionals in een vertrouwelijke cultuur van leren en verbeteren? Dat was de centrale vraag voor de ontwikkeling van het Keurmerk 2021 - het onderwerp van gesprek tijdens de werkconferentie in een 19de eeuwse kerk in Utrecht.

Lees meer

16 januari 2020

Online therapie opschalen? “We moeten allemaal aan de slag”

Zandfoort Aan Den Eem, Amersfoort. De locatie van het Basis GGZ café over 100% online behandelen. Vandaag draait het om leren van elkaars ervaringen met online therapie. De voordelen zijn bekend, bijvoorbeeld meer flexibiliteit, geen reistijd, geen wachtlijsten, minder stress in de eigen huiskamer en meer privacy. Maar hoe werkt het?

Lees meer

9 januari 2020

Webinar zelfevaluatie 2020

Op donderdag 16 januari om 16:00 uur is er een webinar over de zelfevaluatie voor het Keurmerk Basis GGZ 2020. Er is op dat moment een live chat beschikbaar voor vragen. Je kan de webinar ook op elk ander gewenst moment zelf bekijken.

Lees meer

19 december 2019

Vacature: projectleider inspireren

Ben jij een ambitieuze verbindende projectleider? Heb je affiniteit met innovaties en kennisdeling in de zorg, en heb je het lef om te pionieren? Dan ben jij misschien wel de nieuwe projectleider die wij zoeken!

Lees meer

9 december 2019

Start Kwalificatie Keurmerk Basis GGZ 2020

Op donderdag 12 december start de kwalificatie voor het Keurmerk Basis GGZ 2020. Keurmerkdragers ontvangen dan per mail instructies en inloggegevens voor de zelfevaluatie. De zelfevaluatie is een digitaal formulier waarin je toelicht dat en hoe je invulling geeft aan de normen van het Keurmerk.

Lees meer

9 december 2019

Ga in dialoog tijdens de werkconferentie Keurmerk 2021

Hoe kan het Keurmerk van meer toegevoegde waarde voor jou zijn? Hoe kan het Keurmerk jou beter ondersteunen bij het leren en verbeteren binnen de GBGGZ? Op vrijdag 24 januari gaan we tijdens de werkconferentie Keurmerk Basis GGZ 2021 praktisch aan de slag met het thema ‘anders verantwoorden'. We nodigen je uit voor de dialoog met andere Keurmerkdragers, cliënten en zorgverzekeraars.

Lees meer