Actueel

24
jan

Werkconferentie Keurmerk Basis GGZ 2020

Lees meer

13 december 2018

Kwalificatie Keurmerk 2019 van start

De kwalificatie voor het nieuwe Keurmerkjaar is weer van start gegaan. Alle praktijken en instellingen die in 2019 het Keurmerk dragen, moeten uiterlijk 31 januari 2019 een zelfevaluatie indienen om aannemelijk te maken dat zij werken volgens de Keurmerknormen.

Lees meer

13
dec

Opening Kwalificatie 2019

Lees meer

12
dec

Informatiebijeenkomst Keurmerk 2019 – Amersfoort

Lees meer

11
dec

Informatiebijeenkomst Keurmerk 2019 – Den Bosch

Lees meer

10
dec

Informatiebijeenkomst Keurmerk 2019 – Haarlem

Lees meer

8 november 2018

Informatiebijeenkomsten Keurmerk Basis GGZ 2019

In december organiseert stichting KiBG drie informatiebijeenkomsten voor toekomstige keurmerkdragers. Het doel is informeren; Tijdens deze bijeenkomsten worden de keurmerknormen van het keurmerk 2019 doorlopen. Ook bespreken we hoe u door middel van de zelfevaluatie aantoont invulling te geven aan de normen.

Lees meer

18 september 2018

Platform Goede Voorbeelden live!

Er gebeuren mooie dingen binnen de Basis GGZ - gedreven professionals zoeken, vinden en ontwikkelen doorlopend nieuwe mogelijkheden om nog beter te kunnen helpen. Er is een schatkist aan goede voorbeelden. Voorbeelden die concreet, toepasbaar, positief en inspirerend zijn verdienen het om gedeeld te worden. Dat doen we vanaf nu op het platform Goede voorbeelden op deze website.

Lees meer

18 september 2018

Congres Basis GGZ geaccrediteerd door NIP, VS Register en FGzPt

Het Congres Basis GGZ is geaccrediteerd door NIP Eerstelijnspsychologie (Eerstelijnspsycholoog Herregistratie - 7 punten), door het Verpleegkundig Specialisten Register (diverse beroepsgroepen - 7 punten) en door de FGzPt (4 punten). Daarmee kan deelname je dus een leerzame, inspirerende dag én accreditatiepunten opleveren.

Lees meer

18 september 2018

‘Bij de cliënt aan tafel’ – intiem, open en inspirerend

Op dinsdag 28 augustus schoven ervaringsdeskundigen aan bij tafeldame Grietsje Visser. Er volgde een inspirerend, open en intiem gesprek tussen de tafelgasten en met het publiek. Hoe organiseren we de zorg dichterbij de cliënt? En wat is de rol van de GBGGZ daarin? Over eigen regie, naasten, lotgenotencontact, wachttijden, positieve gezondheid en meer.

Lees meer