Actueel

15
mei

Basis GGZ-café

Lees meer

16
mrt

Basis GGZ-café

Lees meer

24
jan

Werkconferentie Keurmerk 2021

Lees meer

16
jan

Webinar zelfevaluatie 2020

Lees meer

16 januari 2020

Online therapie opschalen? “We moeten allemaal aan de slag”

Zandfoort Aan Den Eem, Amersfoort. De locatie van het Basis GGZ café over 100% online behandelen. Vandaag draait het om leren van elkaars ervaringen met online therapie. De voordelen zijn bekend, bijvoorbeeld meer flexibiliteit, geen reistijd, geen wachtlijsten, minder stress in de eigen huiskamer en meer privacy. Maar hoe werkt het?

Lees meer

14
jan

Basis GGZ café: online therapie, de beste verbinding?

Lees meer

9 januari 2020

Webinar zelfevaluatie 2020

Op donderdag 16 januari om 16:00 uur is er een webinar over de zelfevaluatie voor het Keurmerk Basis GGZ 2020. Er is op dat moment een live chat beschikbaar voor vragen. Je kan de webinar ook op elk ander gewenst moment zelf bekijken.

Lees meer

19 december 2019

Vacature: projectleider inspireren

Ben jij een ambitieuze verbindende projectleider? Heb je affiniteit met innovaties en kennisdeling in de zorg, en heb je het lef om te pionieren? Dan ben jij misschien wel de nieuwe projectleider die wij zoeken!

Lees meer

9 december 2019

Start Kwalificatie Keurmerk Basis GGZ 2020

Op donderdag 12 december start de kwalificatie voor het Keurmerk Basis GGZ 2020. Keurmerkdragers ontvangen dan per mail instructies en inloggegevens voor de zelfevaluatie. De zelfevaluatie is een digitaal formulier waarin je toelicht dat en hoe je invulling geeft aan de normen van het Keurmerk.

Lees meer

9 december 2019

Ga in dialoog tijdens de werkconferentie Keurmerk 2021

Hoe kan het Keurmerk van meer toegevoegde waarde voor jou zijn? Hoe kan het Keurmerk jou beter ondersteunen bij het leren en verbeteren binnen de GBGGZ? Op vrijdag 24 januari gaan we tijdens de werkconferentie Keurmerk Basis GGZ 2021 praktisch aan de slag met het thema ‘anders verantwoorden'. We nodigen je uit voor de dialoog met andere Keurmerkdragers, cliënten en zorgverzekeraars.

Lees meer