Corona-crisis: uitstel deadline aanpassen zelfevaluatie

De deadline voor het aanpassen van de zelfevaluatie is verruimd in verband met de Corona-crisis. De nieuwe deadline is 30 april.

Wat een bijzondere tijd. De impact van het Coronavirus is enorm. Het is een grote uitdaging de zorg aan cliënten zo goed mogelijk in te richten, naast andere aanpassingen die er gevraagd worden in de thuissituatie – daar gaat nu alle aandacht naar uit.

Deadline aanpassen zelfevaluatie uitgesteld

Partijen die zich in de eerste ronde nog niet kwalificeerden voor het Keurmerk, moesten vóór 1 april een aangepaste zelfevaluatie indienen. Met de recente ontwikkelingen hebben wij er echter begrip voor als deze datum niet haalbaar is. We verruimen de deadline met een maand. De nieuwe deadline is 30 april – de eerder gestelde deadline van 31 maart komt te vervallen.

Zelfevaluatie wel / al aangepast?

Lukt het u toch vóór 1 april uw aangepaste zelfevaluatie in te dienen, of heeft u dat al gedaan? Heel fijn. U krijgt zoals beloofd op 14 april de uitslag van de beoordeling. Stuurt u in april uw aangepaste zelfevaluatie in, dan beoordelen we deze zo snel mogelijk en ontvangt u uiterlijk 15 mei bericht.

We zijn gewoon bereikbaar

Het bureau van Stichting KiBG blijft telefonisch en per e-mail bereikbaar zoals gewoonlijk: 085 – 4885 462 of keurmerk.basisggz@kibg.nl. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we helpen u ook in deze tijd heel graag verder!

We wensen alle partijen veel sterkte en wijsheid in deze hectische tijd.

Reacties zijn gesloten.