Volop dialoog tijdens de Werkconferentie Keurmerk 2021

Hoe kan het Keurmerk Basis GGZ bijdragen aan verantwoording van professionals in een vertrouwelijke cultuur van leren en verbeteren? Dat was de centrale vraag voor de ontwikkeling van het Keurmerk 2021 - het onderwerp van gesprek tijdens de werkconferentie in een 19de eeuwse kerk in Utrecht.

Na de inspirerende aftrap van Jan Kremer, raadslid van de RVS en voorzitter van de kwaliteitsraad van het Zorginstituut Nederland, gingen deelnemers actief aan de slag met de thema’s ‘leren en verbeteren’ en ‘dialoog’ in het Keurmerk. Daarna was er nog de gelegenheid om de inhoud van de normen te bespreken.

De video hieronder geeft een sfeerimpressie. Het resultaat? Zie: Schriftelijke consultatie Keurmerk 2021 (nieuwsbericht).

Reacties zijn gesloten.