Webinar zelfevaluatie 2020

Op donderdag 16 januari om 16:00 uur is er een webinar over de zelfevaluatie voor het Keurmerk Basis GGZ 2020. Er is op dat moment een live chat beschikbaar voor vragen. Je kan de webinar ook op elk ander gewenst moment zelf bekijken.

Datum: donderdag 16 januari
Tijd: 16:00 – 17:00 uur

Aanmelden: https://kibg.webinargeek.com/webinar-zelfevaluatie-2020-1601

Je bekijkt de webinar via je eigen laptop, tablet of telefoon waar het jou uitkomt. Het enige wat je nodig hebt is een beeldscherm en geluid. Tijdens de webinar op 16 januari is er een live chat beschikbaar, waarin je direct je vragen kunt stellen. Medewerkers van Stichting KiBG zijn op dat moment beschikbaar om vragen in de chat waar mogelijk meteen te beantwoorden.

Webinar ‘on demand’

‘De webinar is ook direct te bekijken, wanneer je wilt. Er is dan geen live chat beschikbaar, maar je kan eventuele vragen wel stellen in de vragenbox naast het webinarscherm. Deze vragen worden op een later moment per email of telefonisch beantwoord. Toegang tot dit ‘webinar on demand’ krijg je via deze link: https://kibg.webinargeek.com/webinar-zelfevaluatie-2020-on-demand

Reacties zijn gesloten.