Vacature: projectleider inspireren

Ben jij een ambitieuze verbindende projectleider? Heb je affiniteit met innovaties en kennisdeling in de zorg, en heb je het lef om te pionieren? Dan ben jij misschien wel de nieuwe projectleider die wij zoeken!

Als Projectleider Inspireren ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het Congres Basis GGZ en voor andere inspirerende projecten voor GGZ aanbieders, zoals bijvoorbeeld het ophalen en delen van goede voorbeelden en het faciliteren van het netwerk: ‘de Basis GGZ, tenzij’. Je ziet kansen voor nieuwe initiatieven die de kwaliteit van de Basis GGZ verbeteren.

Ben jij iemand die mensen weet samen te brengen, te verbinden en te motiveren om samen verder te komen? Bekijk dan onze vacature: Projectleider Inspireren (32-40 uur, Leiden)

Reacties zijn gesloten.