Start Kwalificatie Keurmerk Basis GGZ 2020

Op donderdag 12 december start de kwalificatie voor het Keurmerk Basis GGZ 2020. Keurmerkdragers ontvangen dan per mail instructies en inloggegevens voor de zelfevaluatie. De zelfevaluatie is een digitaal formulier waarin je toelicht dat en hoe je invulling geeft aan de normen van het Keurmerk.

Vul de zelfevaluatie op tijd in

Na de opening van het portaal op 12 december 2019 hebben Keurmerkdragers 1,5 maand de tijd om de zelfevaluatie in te vullen. Uiterlijk 31 januari 2020 moet er een zelfevaluatie zijn ingezonden. Deze wordt beoordeeld door Stichting KiBG – iedereen ontvangt op 14 februari de uitslag. Nog niet gekwalificeerd? Je ontvangt een Keurmerkrapportage waarin staat wat je nog moet doen. Je kunt de zelfevaluatie daarna één keer aanpassen (uiterlijk 31 maart).

Informatie & uitleg: de Keurmerkwijzer

Ter voorbereiding en ondersteuning is er de Keurmerkwijzer 2020. In de Keurmerkwijzer 2020 vind je per norm de vragen die in de zelfevaluatie worden gesteld, een gesproken uitleg en aanvullende informatie. Je vindt de Keurmerkwijzer op: keurmerkwijzer.kibg.nl.

Reacties zijn gesloten.