Ga in dialoog tijdens de werkconferentie Keurmerk 2021

Hoe kan het Keurmerk van meer toegevoegde waarde voor jou zijn? Hoe kan het Keurmerk jou beter ondersteunen bij het leren en verbeteren binnen de GBGGZ? Op vrijdag 24 januari gaan we tijdens de werkconferentie Keurmerk Basis GGZ 2021 praktisch aan de slag met het thema ‘anders verantwoorden'. We nodigen je uit voor de dialoog met andere Keurmerkdragers, cliënten en zorgverzekeraars.

Datum: vrijdag 24 januari 2020
Tijd: 09.30 – 14.30
Locatie: Boothstraat 7, 3512 BT Utrecht

Aanmelden: www.kibg.nl/werkconferentie


Doorontwikkeling Keurmerk Basis GGZ: anders verantwoorden

De dialoog is essentieel in de ontwikkeling van goede zorg en verantwoording, zo stelt ook de RVS (Raad van Volksgezondheid en Samenleving) in het rapport ‘Blijk van vertrouwen – anders verantwoorden voor goede zorg‘. Het Keurmerk Basis GGZ is ook een vorm van verantwoorden – we pakken het advies van de RVS dan ook graag op. In de ontwikkeling van het Keurmerk 2021 stellen we ons de vraag: hoe kan het Keurmerk Basis GGZ bijdragen aan verantwoording van professionals in een vertrouwelijke cultuur van leren en verbeteren?

Ga op vrijdag 24 januari 2020 in dialoog

Dat doen we op een locatie waar vertrouwen hoog in het vaandel staat: een 19de eeuwse kerk op de Boothstraat 7 in Utrecht. Jan Kremer, raadslid van de RVS en voorzitter van de kwaliteitsraad van het Zorginstituut Nederland, zorgt met een inspirerende aftrap dat het gedachtegoed van ‘anders verantwoorden’ ons helder voor ogen staat. Daarna gaan we graag met jou, andere GBGGZ-aanbieders, cliënten en zorgverzekeraars in gesprek en aan de slag. We kijken met name naar het kwalificatieproces van het Keurmerk maar laten ook ruimte voor inhoudelijke doorontwikkeling van de keurmerknormen.

Meld je nu aan

Je kunt rekenen op een dynamische en inspirerende bijeenkomst, waar ruim de gelegenheid is om met andere Keurmerkdragers ideeën, ervaringen en kennis uit te wisselen. Meld je nu aan via www.kibg.nl/werkconferentie.

Reacties zijn gesloten.