Praat mee over het Keurmerk Basis GGZ 2021

Hoe kunnen we het Keurmerk doorontwikkelen tot een 'blijk van vertrouwen'? Hoe kunnen we invulling geven aan een vorm van verantwoorden die aanbieders helpt bij continu verbeteren? Denk mee tijdens één van de ronde tafel bijeenkomsten.

In kleine groepen (maximaal 12 personen) gaan we in gesprek – in actieve werkvormen is er volop ruimte voor ontmoeting, kennisdeling en reflectie. Stichting KiBG nodigt u van harte uit om uw visie te delen.

Wanneer?

  • donderdag 7 november, 10.00 – 12.00 uur
  • maandag 11 november, 13.00 – 15.00 uur
  • dinsdag 12 november, 17.00 – 19.00 uur

Waar?

Schipholweg 66, Leiden

Aanmelden

Ga naar: www.kibg.nl/rondetafel


Consultatie Keurmerk Basis GGZ 2021 – ‘blijk van vertrouwen’

De Raad van Volksgezondheid en Samenleving (RVS) publiceerde onlangs het adviesrapport ‘Blijk van vertrouwen – anders verantwoorden in de zorg’. Het advies gaat er van uit dat wie trots is op zijn of haar werk, dat wil laten zien en open staat voor een oordeel of advies van anderen. Helaas ziet de praktijk van verantwoording er vandaag de dag anders uit.

Het Keurmerk Basis GGZ is ook een manier van verantwoorden. Hoe kunnen we het Keurmerk doorontwikkelen tot een ‘blijk van vertrouwen’? Hoe kunnen we invulling geven aan een vorm van verantwoorden die aanbieders helpt bij continu verbeteren? Over die vragen praten we graag door – samen met u.

Reacties zijn gesloten.