Informatiebijeenkomsten Keurmerk Basis GGZ 2020

Gaat jouw praktijk of instelling (weer) voor het Keurmerk in 2020? We helpen je graag je activiteiten en processen alvast te spiegelen aan de normen en criteria van 2020. Eind dit jaar organiseren we vier informatiebijeenkomsten verspreid over het land om de normen en criteria te doorlopen, de zelfevaluatie toe te lichten en al jouw vragen te bespreken.

Meteen aanmelden? Ga naar www.kibg.nl/info2020

Wat wordt er nu van je verwacht? Hoe voldoe je aan de gestelde normen en criteria? Hoe zit dat met die cliëntbeloften? Hoe werkt de zelfevaluatie? Dat zijn vragen die in elk geval aan de orde komen tijdens de informatiebijeenkomsten. Verder is er volop de gelegenheid om jouw specifieke vragen te bespreken.

Doelgroep: zorgaanbieders die in 2020 het Keurmerk Basis GGZ dragen en behoefte hebben aan aanvullende toelichting bij het Handboek Keurmerk Basis GGZ 2020 en de Keurmerkwijzer

Wanneer en waar? 

Er zijn vier informatiebijeenkomsten. We hebben gekozen voor verschillende locaties verspreid over het land, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen aanhaken. Zijn deze momenten en/of locaties voor jou toch niet haalbaar? Begin januari organiseren we ook een webinar – informatie hierover volgt later.

Datum: donderdag 28 november 
Tijd:
18:00 – 19:30 uur
Plaats:
Rotterdam – Engels Conference Center, Stationsplein 45

Datum: maandag 2 december 
Tijd:
18:00 – 19:30 uur
Plaats:
Haarlem – Vooges Centraal, Kennemerplein 6-14

Datum: dinsdag 3 december
Tijd:
18:00 – 19:30 uur
Plaats:
Den Bosch – Seats2Meet, Stationsplein 161

Datum: maandag 9 december 
Tijd:
18:00 – 19:30 uur
Plaats:
Amersfoort – Seats2Meet, Stationsplein 49

Aanmelden

Aanmelden voor een van de bijeenkomsten? Dat kan via: www.kibg.nl/info2020.
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, wij verzorgen broodjes en drinken.

Reacties zijn gesloten.