Voorbereiding normen 2020: transparantie op de eigen website

Gaat jouw praktijk of instelling (weer) voor het Keurmerk in 2020? We helpen je graag je activiteiten en processen alvast te spiegelen aan de normen en criteria van 2020. Allereerst: norm 3 – over transparantie op de eigen website. We ondersteunen je met een document met uitleg en tips, en een voorbeeldwebsite.

Een goede website is belangrijk; steeds meer mensen oriënteren zich via internet als zij verwezen zijn naar de GGZ. Ook in de consultatie van de Keurmerknormen wordt het belang van een informatieve website steeds weer onderstreept.

Handvatdocument en voorbeeldwebsite

Transparantie op de website is dan ook al jaren een onderwerp in het Keurmerk Basis GGZ – ook in het Keurmerk 2020. Het blijkt ook een van de lastigere normen – GGZ-aanbieders zijn nou eenmaal geen webbouwers of tekstschrijvers. Daarom maakten we bij de norm twee hulpmiddelen:

Reacties zijn gesloten.