Kwalificatie 2019 afgerond – 293 keurmerkdragers

293 GBGGZ-aanbieders hebben laten zien te behoren tot de voorlopers binnen de Basis GGZ. Zij konden overtuigend toelichten hoe zij invulling geven aan onder meer cliƫntgericht handelen, transparantie, continu verbeteren en innoveren. Daarmee kwalificeerden zij zich voor het Keurmerk Basis GGZ 2019.

De 293 gekwalificeerde Keurmerkdragers ontvangen binnenkort het keurmerkcertificaat en blijven heel 2019 geregistreerd als keurmerkdrager. Bij 20 GBGGZ-aanbieders werd het Keurmerk ingetrokken omdat zij zich niet (tijdig) kwalificeerden. Het Keurmerkregister geeft een actueel overzicht van alle keurmerkdragers.

Weer veel goede voorbeelden

Keurmerkdragers moesten om zich te kwalificeren in een zelfevaluatie toelichten hoe zij invulling geven aan de normen van het Keurmerk. Nog meer dan andere jaren werd dit door aanbieders benut om te laten zien waar ze allemaal mee bezig zijn. We verzamelden daardoor ook een flink aantal goede voorbeelden.

Het komende jaar gaan we weer zoveel mogelijk van deze voorbeelden uitwerken en delen, bijvoorbeeld op het platform Goede Voorbeelden en op het Congres Basis GGZ dat dit najaar wederom zal plaatsvinden. Zo helpen we aanbieders om kennis te delen en elkaar te inspireren.

Reacties zijn gesloten.