Het Keurmerk gespiegeld – Werkconferentie 2020

Op donderdag 24 januari 2019 kwamen belanghebbenden in en om de GBGGZ bij elkaar om te praten over de doorontwikkeling van het Keurmerk Basis GGZ. De opdracht: het spiegelen van de normen en criteria naar cliëntbeloften. Wat mag een cliënt van een GBGGZ-aanbieder verwachten wanneer deze voldoet aan het Keurmerk?

Kon u er niet bij zijn en wilt u toch graag een indruk krijgen van de bijeenkomst? Bekijk de sfeerimpressie:

De opbrengst

Alle input is verwerkt tot concept normen, criteria én: cliëntbeloften. Dit ‘concept Keurmerk’ is gepubliceerd als Consultatiedocument – alle belanghebbenden worden uitgenodigd hier feedback op te geven in de schriftelijke consultatie. In april 2019 wordt het definitieve Keurmerk Basis GGZ 2020 gepubliceerd op deze website. In het Verantwoordingsdocument maken we de overwegingen om bepaalde input wel of niet te verwerken transparant.

Reacties zijn gesloten.