Werkconferentie: hou het Keurmerk Basis GGZ een spiegel voor

Op 24 januari 2019 is de jaarlijkse Werkconferentie. We kijken vooruit naar het Keurmerkjaar 2020. We nodigen u uit om een spiegeling te maken van de normen naar een cliëntbelofte: wat kan een cliënt verwachten van u als Keurmerkdrager op het gebied van eHealth, continu verbeteren en samenwerken?

De dialoog over kwaliteit van zorg vraagt om nuance, discussie en een gedegen reflectie. Het Keurmerk Basis GGZ is een afspiegeling van de ambitie en wensen van het zorgveld. De normen worden jaarlijks bijgesteld. Samen met GBGGZ-aanbieders, cliënten en zorgverzekeraars bepalen we welke aanpassingen en aanscherpingen nodig zijn om aan cliënten te laten zien dat GBGGZ-aanbieders die het Keurmerk Basis GGZ dragen een stap extra doen voor de juiste zorg op het juiste moment.

Wanneer? donderdag 24 januari, 13:00 – 18:00 uur (lunch is inclusief)
Waar? de Spiegeltent, Turfmarkt 51 te Gouda

Aanmelden: www.kibg.nl/werkconferentie

 

Laat uw stem horen

Gebruik uw invloed en laat u inspireren door andere deelnemers. U kunt rekenen op een dynamische en inspirerende bijeenkomst, waarbij er ook uitgebreid de gelegenheid is om met andere Keurmerkdragers ideeën, ervaringen en kennis uit te wisselen. Om u hiervoor in goede conditie te brengen, starten we met een gezamenlijke lunch. Wij stellen uw inbreng zeer op prijs!

Reacties zijn gesloten.