Informatiebijeenkomsten Keurmerk Basis GGZ 2019

In december organiseert stichting KiBG drie informatiebijeenkomsten voor toekomstige keurmerkdragers. Het doel is informeren; Tijdens deze bijeenkomsten worden de keurmerknormen van het keurmerk 2019 doorlopen. Ook bespreken we hoe u door middel van de zelfevaluatie aantoont invulling te geven aan de normen.

Meteen aanmelden? Ga naar www.kibg.nl/informatiebijeenkomst 

Om heel 2019 opgenomen te blijven in het keurmerk register, dienen toekomstige keurmerkdragers zich aan het begin van het nieuwe keurmerkjaar te kwalificeren door voor 1 februari 2019 een zelfevaluatie in te dienen. De zelfevaluatie is een digitale vragenlijst over de geldende normen en kwalificatiecriteria. Deze staan beschreven in het Handboek Keurmerk Basis GGZ.

Wat wordt er nu van u verwacht?
Hoe voldoet u aan de gestelde normen?
Hoe werkt de zelfevaluatie die u voor 1 februari 2019 moet indienen?

We weten uit voorgaande jaren dat er veel vragen zijn over het kwalificatieproces; meer dan de helft van alle keurmerkdragers slaagt er niet in om in de eerste zelfevaluatie ronde aan te tonen aan alle normen te voldoen. Om antwoord te geven op alle vragen organiseren wij een aantal informatiebijeenkomsten bij u in de buurt.

Uitnodiging: regionale informatiebijeenkomst Keurmerk Basis GGZ – 10, 11 of 12 december 2018
Kennismaken en informeren ter ondersteuning van het kwalificatieproces 2019.

Datum: Maandag 10 december
Tijd:
18:30 – 20:00 uur
Plaats:
Haarlem – Vooges

Datum: Dinsdag 11 december
Tijd:
18:30 – 20:00 uur
Plaats:
Den Bosch – De Zandkamer

Datum: Woensdag 12 december
Tijd:
18:30 – 20:00 uur
Plaats:
Amersfoort Centraal Station – Seats2Meet

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor een van de bijeenkomsten via de volgende link:

www.kibg.nl/informatiebijeenkomst 

Schrijf u in vóór 27 november. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname, wij verzorgen een eenvoudige broodmaaltijd.

Reacties zijn gesloten.