Praat mee over het Keurmerk Basis GGZ 2020!

De dialoog over kwaliteit van zorg in de Generalistische Basis GGZ vraagt om kennisdeling, nuance en gedegen reflectie. Het Keurmerk Basis GGZ beoogt een afspiegeling te zijn van de ambitie en de wensen hierover vanuit het veld van GBGGZ-aanbieders, cliënten en zorgverzekeraars. Stichting KiBG spiegelt daarom graag met u over de gewenste doorontwikkeling van het Keurmerk Basis GGZ.

Meteen aanmelden? Ga naar www.kibg.nl/rondetafel

We nodigen u van harte uit om invloed uit te oefenen op de invulling van het Keurmerk in 2020. Denk mee tijdens één van de ronde tafel bijeenkomsten. In kleine groepen (maximaal 12 personen) gaan we in gesprek – in actieve werkvormen is er volop ruimte voor ontmoeting, kennisdeling en reflectie.

Wanneer?
Dinsdag 30 oktober, 15.00-17.00 uur
Woensdag 31 oktober, 10.00-12.00 uur
Donderdag 1 november, 10.00-12.00 uur

Waar?
Schipholweg 66, Leiden

Aanmelden
www.kibg.nl/rondetafel

Meld u direct aan, gebruik uw invloed en laat u inspireren door andere deelnemers; het aantal stoelen is beperkt. Deelnemers aan vorige bijeenkomsten gaven een hoge waardering. Wij stellen uw inbreng zeer op prijs!

Reacties zijn gesloten.