Platform Goede Voorbeelden live!

Er gebeuren mooie dingen binnen de Basis GGZ - gedreven professionals zoeken, vinden en ontwikkelen doorlopend nieuwe mogelijkheden om nog beter te kunnen helpen. Er is een schatkist aan goede voorbeelden. Voorbeelden die concreet, toepasbaar, positief en inspirerend zijn verdienen het om gedeeld te worden. Dat doen we vanaf nu op het platform Goede voorbeelden op deze website.

Meteen naar het platform Goede voorbeelden >>

De goede voorbeelden halen we op uit onder meer de zelfevaluatie voor het Keurmerk Basis GGZ en individuele contacten. Ze zijn uitgewerkt in de vorm van een interview, waarbij op het platform ook de gelegenheid is hierop te reageren.

Het platform is gevuld met de eerste 17 goede voorbeelden. U kunt deze doorzoeken op trefwoord of filteren op thema of onderwerp. Een greep uit de voorbeelden:

Proef meer op het Congres Basis GGZ

Op 29 november 2019 organiseert Stichting KiBG in samenwerking met Arkin Basis GGZ en Mindfit het Congres Basis GGZ. Het programma biedt van 10:00 tot 18:00 uur een proeverij van alles wat de Basis GGZ te bieden heeft. Visionairs, grondleggers, behandelaren, cliënten, beleidsmakers, wetenschappers, verzekeraars… de Basis GGZ wordt vanuit veel verschillende hoeken belicht. Inclusief nog meer goede voorbeelden en tijd om te ontspannen, te delen, te netwerken en te ervaren.

Meer informatie en aanmelden: www.congresbasisggz.nl

Kent of heeft u een goed voorbeeld?

Het verzamelen van voorbeelden gaat continu door. Dus heeft een mooi voorbeeld van een innovatieve of bijzondere werkwijze binnen de GBGGZ? Mail ons op info@kibg.nl.

Reacties zijn gesloten.