Congres Basis GGZ geaccrediteerd door NIP, VS Register en FGzPt

Het Congres Basis GGZ is geaccrediteerd door NIP Eerstelijnspsychologie (Eerstelijnspsycholoog Herregistratie - 7 punten), door het Verpleegkundig Specialisten Register (diverse beroepsgroepen - 7 punten) en door de FGzPt (4 punten). Daarmee kan deelname je dus een leerzame, inspirerende dag én accreditatiepunten opleveren.

Ga naar www.congresbasisggz.nl voor meer informatie en aanmelden >>

Een overzicht van de beroepsgroepen binnen het Verpleegkundig Specialisten (VS) Register waarvoor accreditatiepunten zijn toegekend vindt u op de website van PE-online. Een overzicht van aangevraagde accreditaties:

Accreditatie toegekend:
Verpleegkundig Specialisten Register (voor beroepsgroepen zie hier) – 7 punten
NIP Eerstelijnspsychologie – Eerstelijnspsycholoog Herregistratie – 7 punten
Federatie van Gezondheidszorgpsychologen en Psychotherapeuten (FGzPt) – 4 punten

Accreditatie in aanvraag:
NVP – Kwaliteitsregister Psychotherapie

Accreditatie niet toegekend:
Verening EMDR Nederland
Vereniging Cognitieve Gedragstherapie (VGCt)

Meld je nu aan voor het Congres Basis GGZ

Ga naar: www.congresbasisggz.nl/aanmelden. Vul bij aanmelding jouw registratie- of lidnummer(s) in. Je aanwezigheid op het congres wordt bij binnenkomst geregistreerd. De nummers van aanwezige deelnemers worden na afloop van het congres doorgegeven aan de organisaties die accreditatie hebben toegekend. Je ontvangt zelf een deelnamecertificaat.

Op www.congresbasisggz.nl vind je ook meer informatie over het programma: een proeverij van alles wat de Basis GGZ te bieden heeft. Visionairs, grondleggers, behandelaren, cliënten, beleidsmakers, wetenschappers, verzekeraars… de Basis GGZ wordt vanuit veel verschillende hoeken belicht. En er is tijd om te ontspannen, te delen, te netwerken en te ervaren.

 

Reacties zijn gesloten.