Zorg dichterbij de cliënt? Vraag het de cliënt!

Podiumbijeenkomst - dinsdag 28 augustus, 16:00 - 19:00 uur, Utrecht
Cliënten worden beter ondersteund wanneer zorgaanbieders en andere belanghebbenden met elkaar samenwerken. Dat betekent zeker ook: samen met de cliënt om wie de zorg draait. Maar HOE? Hoe kan je de zorg (nog) dichter bij de cliënt, of klant, organiseren? Over die vraag kunt u in gesprek – niet alleen over, maar vooral mét de cliënt.

Datum: dinsdag 28 augustus 2018
Tijd: 16:00 – 19:00 uur (na afloop is er een hapje)
Locatie: Stadskasteel Oudaen, Oude Gracht, Utrecht

Kosten: deelname is gratis voor (toekomstig) Keurmerkdragers, hun samenwerkingspartners en hun cliënten
Aanmelden: www.kibg.nl/podiumbijeenkomst

In een talkshow-achtige setting pakken uw cliënten in eerste instantie het podium, dat zij daarna graag met u delen om ervaringen en ideeën uit te wisselen, elkaar te inspireren en verbetermogelijkheden te ontdekken.

Programma – Bij de cliënt aan tafel

Een vakkundige talkshow-host interviewt interessante gasten die vertellen over ervaringen met de GBGGZ. Zowel organisatorische als zorginhoudelijke ervaringen worden gedeeld, waarbij de nadruk ligt op de cliënt en welke rol de GBGGZ in zijn/haar nabije omgeving heeft (of heeft gehad).

Zij slingeren het gesprek aan. Daarna kan iedereen die dat wil meedoen in het gesprek. U kunt aanschuiven bij de praattafel op het podium om vragen te stellen of bijvoorbeeld het verhaal te verrijken met uw eigen ervaring. Uiteraard kunt u ook in de zaal blijven luisteren.

Aanmelden

We stellen uw deelname erg op prijs! Meld u vandaag nog aan om verzekerd te zijn van een plaats. Hoe? Ga naar: www.kibg.nl/podiumbijeenkomst.

Deelname is gratis voor (toekomstig) Keurmerkdragers, hun samenwerkingspartners en hun cliënten. Heeft u zich aangemeld, maar kunt u toch niet? Dan kunt u zich uiterlijk vrijdag 24 augustus afmelden. Meld u zich niet tijdig af? Dan zijn wij genoodzaakt kosten a €50,= in rekening te brengen.


Heeft u ervaring met of ideeën over cliëntgericht samenwerken die u aan tafel wilt delen? Wij horen het graag: info@kibg.nl

Reacties zijn gesloten.