Keynotes Congres Basis GGZ 2018 bekend

Machteld Huber, Paul Rijnders, Bea Tiemens en Katherina Martin Abello zullen als keynote sprekers te toon zetten tijdens het Congres Basis GGZ op 29 november 2018. Zij leiden op inspirerende wijze diverse verdiepingsblokken in, waarin de Basis GGZ vanuit verschillende hoeken nader wordt belicht.

Van grondleggers en beleidsmakers tot behandelaren en cliënten – het congres biedt een complete proeverij. Voor meer informatie over het congres, het programma en het aanmeldformulier: ga naar www.congresbasisggz.nl of bekijk de uitnodiging.

Suggesties?

Er wordt nog aan het programma gewerkt. Wil je zelf een sessie verzorgen die past in één van de blokken of heb je suggesties? We staan open voor ideeën – neem contact op via congres@kibg.nl.

 

 

Reacties zijn gesloten.