Het regent zonnestralen

Heeft u het afgelopen jaar veel energie gestopt in het verzamelen van cliëntwaarderingen? Hou uw mail en telefoon goed in de gaten. Wellicht bent u een van de gelukkige ontvangers van het Gouden randje. De bekendmaking vindt nog deze maand plaats.

Het is al een tijdje behoorlijk zonnig buiten; een goede periode om ook een aantal Keurmerkdragers in het zonnetje te zetten. Hoe? Binnenkort reiken we het Gouden Randje uit aan de meest gewaardeerde Keurmerkdragers. Eind juli worden alle gelukkigen op de hoogte gesteld.

Het Gouden randje vormt een extra erkenning voor de inspanningen om cliëntervaringen te verzamelen en te benutten, en hier transparant over te zijn. Daarnaast is het een aanmoediging voor deze en andere GBGGZ-aanbieders om energie te (blijven) steken in het meten van cliëntervaringen.


Voor het Gouden Randje kijken we o.a. naar de waarderingen op ZorgkaartNederland. Hoe en waarom je dat als zorgaanbieder zou gebruiken? Kom naar de sessie ‘ZorgkaartNederland: waarom en voor wie?‘ (Remy Bruijnzeels, Patiëntenfederatie Nederland) tijdens het Congres Basis GGZ op 29 november 2018.

Reacties zijn gesloten.