Aanvraag Keurmerk Basis GGZ 2019 geopend

De aanvraag voor het Keurmerk Basis GGZ 2019 is geopend. Van 1 juni t/m 31 oktober kunnen aanbieders van Generalistische Basis GGZ het Keurmerk aanvragen. Bent u al keurmerkdrager? U hoeft geen aanvraag in te dienen - u kreeg al een e-mail over het voortzetten van het Keurmerk in 2019.

U vraagt het keurmerk aan met het digitale aanvraagformulier. Na ontvangst van het volledig ingevulde formulier ontvangt u direct een overeenkomst die u digitaal kunt ondertekenen. Na ondertekening is uw aanvraag compleet. De ondertekende overeenkomst kunt u ook gebruiken in uw contacten met zorgverzekeraars, ter bevestiging van deelname aan het keurmerk in 2019.

Bent u al keurmerkdrager, maar heeft u nog geen e-mail ontvangen over het voortzetten van het Keurmerk in 2019? Neem contact op: 085 – 4885 462 of keurmerk.basisggz@kibg.nl.

Keurmerk Basis GGZ 2019

Meer informatie over de normen, criteria, kosten en het proces van het Keurmerk Basis GGZ 2019 vindt u op de pagina: Inzicht geven > Keurmerk Basis GGZ 2019.

 

Reacties zijn gesloten.