Eindstand Kwalificatie 2018: 266 keurmerkdragers en veel mooie voorbeelden

De kwalificatie voor het Keurmerk Basis GGZ 2018 is afgerond. 266 Keurmerkdragers hebben zich gekwalificeerd. En: er zijn met de zelfevaluatie veel mooie, inspirerende voorbeelden opgehaald.

Op 1 januari 2018 stonden 314 GBGGZ-aanbieders geregistreerd als keurmerkdrager. De 266 aanbieders die met de zelfevaluatie tijdig aannemelijk maakten dat zij aan alle normen en criteria invulling geven, ontvingen het keurmerkcertificaat en blijven heel 2018 geregistreerd als keurmerkdrager.

Bij de overige 48 GBGGZ-aanbieders is het keurmerk ingetrokken omdat zij zich niet (tijdig) kwalificeerden, of is in overleg besloten het proces te annuleren. Het Keurmerkregister geeft een actueel overzicht van alle keurmerkdragers.

Inspirerende voorbeelden

Het keurmerk heeft in 2018 een meer inspirerend karakter heeft gekregen. In de zelfevaluatie werd vooral gevraagd naar de eigen wijze waarop keurmerkdragers aan diverse aspecten invulling geven.

Dat leverde veel mooie voorbeelden op die ook andere GBGGZ-aanbieders kunnen inspireren. Voorbeelden die het delen waard zijn – en dat gaan we dus ook doen. Nieuwsgierig? Hou deze website en de nieuwsbrief in de gaten!

Reacties zijn gesloten.