Keurmerkregister vernieuwd

Heeft u het vernieuwde Keurmerkregister al gezien? Alle Keurmerkdragers worden nu weergegeven op de kaart van Nederland. U kunt zoeken op naam, maar ook op plaats of postcode (met of zonder straal). Bij de resultaten staan het vestigingsadres en de website vermeld, en of de Keurmerkdrager zich al heeft gekwalificeerd voor het lopende keurmerkjaar.

Aanbieders met een Keurmerk met Gouden Randje zijn apart herkenbaar op de kaart. Binnenkort wordt het ook mogelijk specifiek te zoeken naar gekwalificeerde Keurmerkdragers en/of Keurmerkdragers met een Gouden Randje. Bekijk het Keurmerkregister >>

Uw vestigingslocaties op de kaart?
Heeft uw organisaties meerdere locaties en wilt u deze graag terugzien op de kaart met Keurmerkdragers? Geef dan per locatie de volgende gegevens door:

  • Naam van de Keurmerkdrager + naam/plaats van de locatie
  • Straat en nummer
  • Postcode en plaats

U stuurt deze gegevens per mail naar: keurmerk.basisggz@kibg.nl o.v.v. Locaties in Keurmerkregister

Reacties zijn gesloten.