Werkconferentie Keurmerk – nog enkele plaatsen vrij

Invloed uitoefenen op de normen en criteria van het Keurmerk Basis GGZ 2019? Dat kan tijdens de Werkconferentie op 18 januari 2018. Er zijn al meer dan 60 aanmeldingen vanuit GGZ-aanbieders, verzekeraars, beleidsmakers en cliëntenorganisaties. Claimt u een van de laatste plaatsen?

Hoe kan het Keurmerk Basis GGZ (beter) bijdragen aan de wenselijke koers van de Basis GGZ? Dat bespreken we graag met u tijdens de Werkconferentie.

Datum:   donderdag 18 januari 2018
Tijd:        13.00 – 17.00 uur (met na afloop een borrel)
Locatie:  het Spoorwegmuseum, Maliebaanstation 16 te Utrecht

Aanmelden: www.kibg.nl/werkconferentie

U kunt rekenen op een dynamische en inspirerende bijeenkomst, waarbij er ook uitgebreid de gelegenheid is om met andere Keurmerkdragers ideeën, ervaringen en kennis uit te wisselen. Dit jaar nodigen we u op unieke wijze nog meer uit tot interactie, zodat we echt alle input verzamelen en samen werken aan het Keurmerk in 2019, de koers van de GBGGZ en het op de kaart zetten van generalistisch methodisch behandelen.

Meld u nu aan; het aantal plaatsen is beperkt. Wij stellen uw inbreng zeer op prijs!

Reacties zijn gesloten.