Uitnodiging – Werkconferentie Keurmerk Basis GGZ 2019

Als 2018 net begonnen is, wordt het Keurmerk Basis GGZ 2019 alweer gevormd. In voorbereiding daarop voerden we al gesprekken over de vragen: Waar staat de GBGGZ over 3 jaar? En wat is er voor nodig om daar te komen? Tijdens de Werkconferentie bespreken we graag met u welke wijzigingen in het Keurmerk nodig zijn om bij te dragen aan de wenselijke koers; zet donderdag 18 januari dus in uw agenda!

Datum:   donderdag 18 januari 2018
Tijd:        13.00 – 17.00 uur (met na afloop een borrel)
Locatie:  het Spoorwegmuseum, Maliebaanstation 16 te Utrecht

Aanmelden: www.kibg.nl/werkconferentie

U kunt rekenen op een dynamische en inspirerende bijeenkomst, waarbij er ook uitgebreid de gelegenheid is om met andere Keurmerkdragers ideeën, ervaringen en kennis uit te wisselen. Dit jaar nodigen we u op unieke wijze nog meer uit tot interactie, zodat we echt samen werken aan het Keurmerk in 2019, de koers van de GBGGZ en het op de kaart zetten van generalistisch methodisch behandelen.

Meld u nu aan; het aantal plaatsen is beperkt. Deelnemers aan vorige werkconferenties gaven een hoge waardering. Wij stellen uw inbreng zeer op prijs!

Reacties zijn gesloten.