Keurmerkdragers 2018 ontvangen startpakket

Alle GBGGZ-aanbieders met een overeenkomst voor het Keurmerk Basis GGZ 2018 ontvangen een dezer dagen per post een startpakket. Het startpakket bevat informatie over het Keurmerk en over de stappen die gezet moeten worden om het Keurmerk gedurende heel 2018 te behouden.

De aanvraagperiode voor het Keurmerk Basis GGZ 2018 is gesloten. Ruim 300 praktijken en instellingen meldden zich aan als Keurmerkdrager 2018. Zij kunnen zich nu voorbereiden, zodat ze per 1 januari 2018 ook daadwerkelijk invulling geven aan alle normen en dit goed kunnen laten zien. Het startpakket ondersteunt hierbij met:

Geen startpakket ontvangen?
Het startpakket is verzonden aan de contactpersoon van de praktijk / instelling, zoals deze bekend is bij Stichting KiBG. Heeft u uiterlijk 16 november geen startpakket ontvangen? Neem contact met ons op: 085 – 4885 462, keurmerk.basisggz@kibg.nl.

Reacties zijn gesloten.