Gouden randjes – uitreiking in november

Stichting KiBG wil koplopers binnen het Keurmerk Basis GGZ belonen. Zo zijn er Keurmerkdragers aan te wijzen die veel energie steken in het meten van cliëntervaringen. De 'meest gewaardeerde' Keurmerkdragers krijgen binnenkort bij hun keurmerk het Gouden Randje.

Het Gouden Randje vormt een extra erkenning voor de inspanningen om cliëntervaringen te verzamelen en te benutten, en hier transparant over te zijn. Daarnaast is het een aanmoediging voor deze en andere GBGGZ-aanbieders om energie te (blijven) steken in het meten van cliëntervaringen.

16 GGZ aanbieders ontvangen dit jaar ‘het gouden randje’
Binnen twee weken nemen we contact op met de aanbieders die het gouden randje ontvangen. Houd uw telefoon en mailbox in de gaten! Benieuwd naar de selectiecriteria en wie deze onderscheiding hebben ontvangen? Na de uitreikingen publiceren we alle informatie op deze website.

Reacties zijn gesloten.