Energieke bijeenkomst Bee Inspired

Hoe kunnen we de samenwerking tussen de GBGGZ en de huisartsenzorg verbeteren? Dat was de vraag die we donderdag 31 augustus met elkaar bespraken tijdens een open space bijeenkomst. De werkvorm, waarbij de aanwezigen met elkaar de agenda bepalen, leidde inderdaad tot een energieke dynamiek vol inspiratie en kruisbestuiving.

Onderwerpen als: ‘Waarom Samenwerken’, ‘Hoe motiveer je huisartsen’ en ‘Waar stopt de POH-GGZ en waar begint de GBGGZ?‘ kwamen aan bod. We zagen een hoge betrokkenheid, waarbij ervaren problemen bespreekbaar werden gemaakt, goede voorbeelden werden uitgewisseld, contacten werden gelegd en belangrijke vraagstukken werden blootgelegd. Bekijk de video-impressie van de bijeenkomst, waarin ook kort enkele besproken thema’s de revue passeren:

Een uitgebreidere inhoudelijke terugkoppeling laat nog even op zich wachten. We grijpen dit moment namelijk aan om de dialoog gaande te houden. De gesprekken van de middag nodigen uit tot verdiepende discussies of concrete acties. Het kan ook dat er meer vragen zijn ontstaan, nu e.e.a. even tijd heeft gehad om te bezinken. We willen graag de gelegenheid bieden om daar met elkaar over in gesprek te blijven. Op deze website richten we hier nu ruimte voor in. We verwachten dat deze ruimte over 3 weken in de lucht is.

Reacties zijn gesloten.