Cliëntenspiegel – eerste stappen gezet

Eerder dit jaar riepen we mensen die als cliënt ervaring hebben binnen de GBGGZ op om met ons mee te denken. Wat bepaalt voor cliënten de kwaliteit van zorg? Een aantal mensen heeft inmiddels op de oproep gereageerd – begin april is de eerste bijeenkomst. Er is ruimte voor meer meedenkers.

Cliënten vormen ook voor Stichting KiBG een essentiële bron van informatie. Hun ervaring met en mening over de Basis GGZ helpt ons om scherp voor ogen te krijgen wat belangrijk is in de kwaliteit van zorg.

Daarom riepen we ervaringsdeskundigen op om mee te denken en ons een spiegel voor te houden: ‘wat bepaalt voor u als cliënt de kwaliteit van zorg?’. Een aantal mensen reageerde hier reeds positief en open op. Begin april kunnen we dan ook van start met een eerste bijeenkomst.

Ook meepraten? U bent van harte welkom!

De denkkracht kan nog uitbreiding gebruiken. We zoeken met name nog mensen die ervaring hebben met zorg binnen de echelons kort, middel en intensief. Bent of kent u ervaringsdeskundige(n)? Stuur een email naar info@kibg.nl met uw naam en contactgegevens; wij nemen dan contact op. De oproep delen wordt zeer op prijs gesteld; u vindt deze via onderstaande link.

Meer informatie, ga naar: Bent u onze spiegel? Cliënten gezocht! (oproep)

Reacties zijn gesloten.