LinkedIn-groep Keurmerk Basis GGZ

Kennis en ervaringen uitwisselen over zorgverlening binnen de Basis GGZ? Met andere Keurmerkdragers sparren over de normen? Neem een kijkje en word lid in onze besloten LinkedIn groep. Zorgaanbieders kunnen elkaar hier vragen stellen, helpen en inspireren. Stichting KiBG is beheerder van de groep en reageert zelf ook actief waar dat relevant is.

Hoe geven verschillende zorgaanbieders invulling aan de normen? Wie heeft er een goed voorbeeld? Wat zijn lessons learned? De LinkedIn-groep biedt de mogelijkheid met anderen in contact te komen over het leveren van zorg binnen de Basis GGZ. De thema’s en normen van het Keurmerk Basis GGZ vormen daartoe een eerste kader, maar natuurlijk kan het gesprek breder gaan.

Lid worden
Geïnteresseerd? Ga of zoek op LinkedIn naar de groep: Keurmerk Basis GGZ. Contactpersonen van organisaties die het Keurmerk Basis GGZ 2017 dragen hebben direct toegang tot de groep. Behoort u niet tot die groep? Doe dan een verzoek om lid te worden.

Groepsdiscussies
Huidige gespreksonderwerpen in de groep zijn onder meer:

  • Zelfregie / Zelfredzaamheid / Zelfmanagement – hoe ondersteun jij de cliënt?
  • Samenwerken in de keten – deel ervaringen en goede voorbeelden
  • Inspiratie voor het toepassen van eHealth
  • Cliëntgericht behandelen: het behandelplan (normen 1 en 2)

Uiteraard is er ruimte voor veel andere onderwerpen. En heeft u een vraag aan Stichting KiBG die mogelijk ook voor anderen relevant is? Stel deze in de LinkedIn-groep en de kennis is meteen ook voor anderen beschikbaar.

 

Reacties zijn gesloten.