Bent u onze spiegel? Cliënten gezocht!

Bent u in het afgelopen jaar behandeld binnen de Generalistische Basis GGZ? Bent u bereid uw ervaring te mengen met de kennis van professionals en andere experts? Wij nodigen u graag uit met ons mee te denken.

Stichting Kwaliteit in Basis GGZ gelooft dat de GGZ-zorg in Nederland van goed naar beter kan. We zijn ervan overtuigd dat we nooit klaar zijn met het werken aan ‘de juiste zorg op het juiste moment’ voor mensen met psychische klachten. We ontwikkelen een kwaliteitskeurmerk voor mentale zorg dat een plek heeft in de zorginkoop en zorgkeuze.

Uw ervaringsdeskundigheid is essentieel om de kwaliteit van zorg te verbeteren
Jaarlijks scherpen we de normen van het keurmerk aan. Dat doen we samen met zorgprofessionals en andere experts. We streven ernaar dichtbij de praktijk van zorg te blijven en de cliënt centraal te stellen. Kan dat goed genoeg zonder de cliënt zelf te betrekken? Nee. Daarom zoeken wij ervaringsdeskundigen om mee te denken en ons een spiegel voor te houden. Wat bepaalt voor u als cliënt de kwaliteit van zorg?

Wij nodigen u van harte uit om mee te denken!
We horen bijvoorbeeld graag uw mening over de inhoud en richting van het keurmerk. En uw ideeën over specifieke onderwerpen als e-health, zelfmanagement of hoe verschillende zorgverleners samenwerken. Geïnteresseerd? Stuur een email naar info@kibg.nl met uw naam en contactgegevens; wij nemen dan contact met u op.

Reacties zijn gesloten.