Zelfevaluatie 2016 – begin niet te laat

Met de Zelfevaluatie Keurmerk Basis GGZ 2016 maakt u als keurmerkdrager aannemelijk dat uw organisatie invulling geeft aan de normen van 2016. Wij raden u aan hier tijdig mee te beginnen. U krijgt dan ook tijdig zicht op of en, zo ja, welke aanvullende acties nog nodig zijn. Na positieve beoordeling van de zelfevaluatie ontvangt uw organisatie het keurmerkcertificaat.

De zelfevaluatie is een digitaal formulier. De keurmerkdrager levert hiermee informatie aan met betrekking tot de normen en toetsingsaspecten. Stichting KiBG beoordeelt of met deze informatie voldoende aannemelijk is gemaakt dat de organisatie invulling geeft aan de normen van het Keurmerk Basis GGZ 2016.

U bereikt de zelfevaluatie via www.kibg.nl/kwalificatie2016
Draagt uw organisatie het keurmerk, dan de contactpersoon van uw organisatie per mail inloggegevens ontvangen.

Een keurmerkdrager dient zich vóór 1 juli 2016 te kwalificeren
Hoe eerder u de zelfevaluatie (een eerste keer) invult, hoe eerder uw organisatie het keurmerkcertificaat ontvangt. Als uw organisatie nog niet aan alle normen voldoet, leest u in een rapportage welke punten nog aandacht nodig hebben. Bij tijdig invullen heeft u nog ruim de tijd om actie te ondernemen en uw zelfevaluatie aan te passen en aan te vullen. Kwalificeert een organisatie zich niet voor 1 juli 2016, dan wordt het keurmerk ingetrokken tot (minimaal) 1 juli 2017.

Vragen over de zelfevaluatie? Neem contact met ons op
U bereikt ons via 085 – 48 85 462 (tijdens kantooruren) of keurmerk.basisggz@kibg.nl. Wilt u graag telefonisch contact buiten de kantooruren? Ook daar kunnen we een afspraak voor maken.

Reacties zijn gesloten.